Keptas varškės sūris su morkomis bei česnakais

Keptas varškės sūris su morkomis bei česnakais

Ingredientai:

  • 1 varškės sūris
  • 1 morka
  • 6 skiltelės česnako
  • 50g aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Nuluptą morką bei česnako skilteles sudedame į elektrinį smulkintuvą ir susmulkiname.

Dubenėlyje sumaišome daržoves su aliejumi, dideliu žiupsniu druskos (kepant varškės sūrį nereiktų pagailėti druskos).

Paruoštais prieskoniais ištepame sūrį ir suvyniojame į kepimo foliją.

Kišame į orkaitė, įkaitintą iki 190 laipsnių ir kepame apie 20-25 minutes. Iki kepimo pabaigos likus 10 minučių atidengiame kepimo foliją, kad sūris lengvai apskrustų.

Keptą varškės sūrį patiekiame šiltą.

 

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*