Troškinti rauginti kopūstai

Troškinti rauginti kopūstai

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 1500ml Vandens
  • 3vnt. Lauro lapų
  • 150g Kiaulienos šoninės (rūkytos)
  • 1vnt. Svogūnų
  • 1000g Raugintų kopūstų

Gaminimas

  1. Į puodą sudedame raugintus kopūstus, užpilame vandeniu, sudedame lauro lapus, beriame truputį pipirų bei druskos ir uždengę puodą, ant vidutinės ugnies troškiname kopūstus 45 minutes.
  2. Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę.
  3. Kepame spirgučius apie 3 minutes ir tada sudedame smulkintus svogūnus.
  4. Kepame spirgučius su svogūnais dar porą minučių ir tada sudedame juos į puodą su kopūstais. Išmaišome, uždengiame ir troškiname dar 15 minučių.
  5. Nupilame nuo kopūstų sultinį (paliekame tik ant dugno) ir atidengę dar 10 minučių troškiname, kol nelieka nei kiek sultinio.
  6. Troškinti kopūstai puikus garnyras prie rūkytų dešrelių, šonkauliukų ar kiaulienos mėsos.

VISO: 1064 kcal, 70g angliavandenių, 30g baltymų, 80g riebalų, 108mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*