Blyneliai su špinatais ir sūriu

Blyneliai su špinatais ir sūriu

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 50g Sviesto
  • 250ml Pieno
  • 160g Špinatų
  • 125g Kvietinių miltų
  • 3vnt. Kiaušinių
  • 100g Svogūnų laiškų
  • 0.25 arb. š. Cukraus
  • 250g Fermentinis sūrio

Gaminimas

  1. Inde elektriniu plakikliu išplakame pieną su kiaušiniais ir miltais. Sudedame špinatus, smulkintą svogūną, įberiame druskos bei 0,25 arb. š. cukraus.
  2. Gabaliuką sviesto išlydome keptuvėje ir didesniu šaukštu (priklauso tik nuo Jūsų, kokio dydžio blynelių norite) pilame masės į keptuvę. Kepame ant vidutinės ugnies, blynus apversdami, kad apkeptų iš abiejų pusių. Baigiant kepti, per vidurį ant blynų dedame žiupsnelį sūrio ir palaukiame kol išsilydys.

Gaminimas:

 

VISO: 2135 kcal, 117g angliavandenių, 112g baltymų, 139g riebalų, 572mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*