Blyneliai su špinatais ir sūriu

| 2010-05-19 | 0 Komentarų
Blyneliai su špinatais ir sūriu

Ingredentai:

  • 160g smulkintų, apvirtų, nusausintų špinatų
  • 3 kiaušinių
  • 250ml pieno
  • 125g miltų
  • 100g smulkintų svogūno laiškų
  • 250g sūrio skirto sumuštiniams (galima naudoti ir fermentinį sūrį)
  • sviesto kepimui
  • druskos ir žiupsnelio cukraus

Gaminimas:

Inde elektriniu plakikliu išplakame pieną su kiaušiniais ir miltais. Sudedame špinatus, smulkintą svogūną, įberiame druskos bei 0,25 a.š. cukraus. Gabaliuką sviesto išlydome keptuvėje ir didesniu šaukštu (priklauso tik nuo Jūsų, kokio dydžio blynelių norite) pilame masės į keptuvę. Kepame ant vidutinės ugnies, blynus apversdami,kada apkeptų iš abiejų pusių. Baigiant kepti, per vidurį ant blynų dedame žiupsnelį sūrio ir palaukiame kol išsilydys.


Kiti receptai iš tų pačių ingredientų: , , , , ,

Kategorija: Blynai, lietiniai, sklindžiai, Miltų bei kruopų patiekalai, Užgavėnių patiekalai


Palikite komentarą