Makaronai su Bolonese padažu

Makaronai su Bolonese padažu

Ingredientai:

  • 350g spagetti makaronų
  • 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
  • 1 svogūnas
  • 100g pomidorų padažo
  • 1 v.š. miltų
  • 50ml raudono vyno
  • 250ml sultinio
  • 70 ml aliejaus
  • 1 a.š. raudonėlio
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną bei pomidorų padažą. Po kelių minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*