Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Ingredientai

  • 200ml Grietinėlės (35%)
  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Svogūnų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 400g Makaronų (Penne)
  • 250g Kiaulienos šoninės

Gaminimas

  1. Puode išverdame makaronus pagal nuorodas ant pakuotės.
  2. Į keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną.
  3. Po 1 minutės sudedame ir pjaustytą kiaulienos šoninę. Kepame kelias minutes, kol šoninė paruduos. Pabarstome druska ir pipirais, supilame grietinėlę ir ant vidutinės ugnies kepame dar 10 minučių.
  4. Padažą pilame ant išvirtų makaronų, išmaišome ir patiekiame.

VISO: 3945 kcal, 284g angliavandenių, 82g baltymų, 270g riebalų, 406mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. tikrai paprasta, bet laaabai skanu :))))

  2. Kulinare says:

    Šaunu, kad patiko:)

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*