Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais

Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 250g Pievagrybių
  • 50g Parmezano sūrio
  • 5g Bazilikų
  • 400g Makaronų (Penne)
  • 250g Kiaulienos šoninės

Gaminimas

  1. Puode, pagal nurodymus ant pakuotės, išverdame makaronus.
  2. Tuo metu į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame pjaustytą šoninę, kepame kol apskrunda švelniai.  Šoninę išimame.
  3. Sudedame į keptuvę pjaustytus pievagrybius. Pilame 3-4 valg. š. vandens, kuriame virė makaronai ir troškiname apie 5 minutes.
  4. Į keptuvę sudedame iškeptą šoninę, beriame druskos ir pipirų, dedame pusę smulkintų bazilikų, išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
  5. Į puodą su virtais makaronais sudedame apkeptus pievagrybius su šonine ir išmaišome.
  6. Patiekdami dedame makaronų į lėkštę, pabarstome šviežiu baziliku bei tarkuotu sūriu.

VISO: 3499 kcal, 282g angliavandenių, 102g baltymų, 214g riebalų, 233mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*