Aštrus kiaulienos kepsnys

Aštrus kiaulienos kepsnys

Ingredientai:

  • 1kg kiaulienos nugarinės išpjovos
  • 1 citrina
  • 70g aliejus
  • raudonas čili pipiras
  • 6 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ~2cm storio kepsniais.
Sutarkuoti česnaką ir sumaišyti jį su druska, pipirais, smulkintu čili pipirų, aliejumi bei citrinos sultimis ir gauta mase gerai įtrinti kepsnius.
Kepsnius su prieskoniais dėti į šaldytuvą 2 valandoms.
Išmarinuotus kepsnius kepti įkaitintoje keptuvėje po 4-5 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Patiekti su mėgstamu garnyru bei prieskoninio sviesto gabaliuku.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*