Ridikų ir jautienos troškinys

Ridikų ir jautienos troškinys

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 2 arb. š. Imbierų
  • 30g Svogūnų laiškų
  • 3vnt. Čili pipirų
  • 4vnt. Česnako skiltelių
  • 200g Jautienos išpjovos
  • 200g Baltųjų ridikų

Gaminimas

  1. Ridiką nulupame ir supjaustome pusriekėmis.
  2. Čili pipirus perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
  3. Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame imbierą, čili pipirus, svogūnų laiškus, česnaką bei žvaigždanyžius (nebūtina), kuriuos pakepame 30 sekundžių, kol išsiskiria aromatas.
  4. Po 30 sekundžių į keptuvę su prieskoniais sudedame kubeliais pjaustytą jautieną, išmaišome ir kepame 5 minutes.
  5. Į mėsą sudedame ridikus, išmaišome, pabarstome truputį druskos ir pipirų,
  6. Uždengiame dangčiu ir troškiname apie 10 minučių.
  7. Ridikų ir jautienos troškinį patiekiame karštą.

VISO: 558 kcal, 22g angliavandenių, 49g baltymų, 32g riebalų, 142mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*