Makaronų užkepėlė su jautienos konservais

Makaronų užkepėlė su jautienos konservais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 200g Grietinės (30%)
  • 50g Petražolių
  • 450g Makaronų
  • 2 valg. š. Kvietinių miltų
  • 80g Fermentinis sūrio
  • 2 valg. š. Sviesto
  • 1vnt. Paprikų (žaliųjų)
  • 1vnt. Svogūnų
  • 480g Jautienos (konservuotos)

Gaminimas

  1. Pagal nurodymus išverdame makaronus. Išvirtus makaronus nusausiname ir supilame į kepimo indą.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, papriką bei petražoles. Daržoves kepame apie 5 minutes.
  3. Į daržoves sudedame jautienos konservus ir ant silpnos ugnies kaitiname apie 7 minutes.
  4. Apkeptas daržoves su jautiena pilame ant makaronų į kepimo indą.
  5. Dubenyje sumaišome grietinę su miltais bei tarkuotu sūriu ir užpilame ant makaronų.
  6. Dedame į orkaitę ir kepame apie 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje.

VISO: 2287 kcal, 150g angliavandenių, 143g baltymų, 124g riebalų, 762mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*