Jautienos troškinys su pomidorais

Jautienos troškinys su pomidorais

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 10g Svogūnų laiškų
  • 1000ml Vandens
  • 1 valg. š. Sojos padažo
  • 400g Vyšninių pomidorų
  • 1 arb. š. Cukraus
  • 1 valg. š. Bulvių krakmolo
  • 300g Jautienos kumpio

Gaminimas

  1. Jautieną labai susmulkiname.
  2. Puode sumaišome sojų padažą, krakmolą bei cukrų ir sudedame jautieną, kurią taip paliekame bent valandai.
  3. Po valandos į puodą su marinatu pilame litrą vandens ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 30 minučių.
  4. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame vyšninius pomidorus. Kepame juos apie 20 minučių dažnai maišydami.
  5. Apkepus pomidorams sudedame juos į puodą su jautiena ir troškiname dar 7 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos suberiame svogūnų laiškus.
  6. Troškinį patiekiame šiltą su virtais ryžiais.

VISO: 583 kcal, 31g angliavandenių, 62g baltymų, 24g riebalų, 210mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*