Feta ir paprikomis įdarytas jautienos kepsnys

Feta ir paprikomis įdarytas jautienos kepsnys

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 200g Feta sūrio
  • 1 arb. š. Rudonėlio
  • 2vnt. Paprikų
  • 200g Varškės
  • 3vnt. Česnako skiltelių
  • 1000g Jautienos šoninės

Gaminimas

  1. Paprikas susmulkiname ir dedame į įkaitintą keptuvę kur su 2 valg. š. aliejaus kepame apie 5 minutes.
  2. Dubenėlyje į varškę sudedame smulkintą česnaką, beriame druskos, pipirų ir viską sutriname elektriniu smulkintuvu.
  3. Į purią varškės masę dedame apkeptas paprikas, raudonėlį ir viską išmaišome šaukštu.
  4. Šoninę pjauname išilgai, padarydami ploną mėsos „lapą“. Mėsą pabarstome druska ir pipirais, iš abiejų pusių aptepame trupučiu aliejaus.
  5. Ant mėsos dedame varškės masės su paprikomis, ir dedame gabaliukais pjaustyto feta sūrio. Kepsnį suvyniojame ir surišame, kad neišsiskleistų.
  6. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių ir dedame kepsnį. Kepame apie 40 minučių.

VISO: 2734 kcal, 101g angliavandenių, 347g baltymų, 100g riebalų, 662mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*