Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Ingredientai:

  • 700g avienos
  • 150 šviežios kalendros
  • 1 v.š. kario
  • 400ml vandens
  • 0,25 a.š. cinamono
  • 0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
  • 1 a.š. cukraus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Avieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į puodą su vandeniu. Verdame mėsą kol nugaruoja pusę vandens.
Nugaravus vandeniui sudedame visus prieskonius ir uždengę puodą troškiname 40 minučių. Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos, į puodą sudedame smulkintą kalendrą, išmaišome ir baigiame gaminti.
Troškintą avieną su kariu ir kalendra patiekiame su virtais ryžiais.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*