Pica su porais ir pekorino sūriu

Pica su porais ir pekorino sūriu

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 5 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 150g Porų
  • 60g Vyšninių pomidorų
  • 1vnt. Picos padų
  • 150g Avienos (maltos)
  • 110g Sūrio (Pecorino)

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir įdedame kepimo skardą 10 minučių, kad įkaistų.
  2. Supjaustytus porus dedame į keptuvę, pilame 2 valg. š. aliejaus ir kepame ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Iškeptus porus nuimame nuo ugnies.
  3. Į tą pačią keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir dedame maltą ėriena, įberiame druskos ir pipirų ir kepame apie 5-7 minutes.
  4. Iš tešlos formuojame picos padą (norimo dydžio). Dedame jį į įkaitintą ir miltais pabarstytą skardą. Viršų aptepame aliejumi ir tolygiai pabarstome ėrienos faršo, keptų porų ir pekorino sūrio.
  5. Vyšninius pomidorus pjauname pusiau ir išdėliojame ant paruoštos picos, pabarstome druska ir kepame orkaitėje apie 5-6 minutes, kol sūris išsilydys.

http://www.foodandwine.com/recipes/leek-and-pecorino-pizzas

VISO: 2259 kcal, 205g angliavandenių, 97g baltymų, 120g riebalų, 114mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*