Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 30g Svogūnų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 50g Petražolių
  • 2vnt. Kiaušinių
  • 50g Feta sūrio
  • 1 arb. š. Rudonėlio
  • 50g Žaliųjų alyvuogių
  • 450g Avienos (maltos)

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome visus produktus. Faršą gerai išminkome ir paliekame apie 1 valandą šaldytuve, kad mėsa įgautų prieskonių aromato.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
  3. Iš paruošto faršo formuojame mažus kukuliukus ir dedame į riebalais išteptą kepimo skardą.
  4. Kukulius, kaip užkandį, patiekiame su mėgstamu padažu ir itališka duona.

VISO: 1271 kcal, 14g angliavandenių, 113g baltymų, 87g riebalų, 418mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*