Ėrienos kepsnys su rozmarinais

Ėrienos kepsnys su rozmarinais

Ingridientai

  • 2 ėrienos kumpio kepsniai
  • 30g šviežio rozmarino
  • 2 skiltelės česnako
  • 4 v.š. raudonojo vyno
  • druska ir pipirai


Gaminimas

  1. Visus ingredientus sumaišome (rozmariną sutriname) ir gautų marinatu įtriname mėsą. Dedame į plastikinį maišelį ir paliekame parą šaldytuve.
  2. Marinuotą mėsą kepame keptuvėje apie 8-10 minučių ant stiprios ugnies. Mėsą dažnai apverčiame.
  3. Kaip garnyras prie šio kepsnio labai tiktų bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų pesto.
  4. Ėrienos kepsnį su rozmarinais patiekiame karštą.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*