Ėrienos kepsnys su apelsinais

Ėrienos kepsnys su apelsinais

Ingridientai

  • 2 ėrienos kepsniai
  • 1 a.š. druskos
  • 2 vidutinio dydžio apelsinai riekelėmis
  • 2 a.š. rudojo cukraus
  • 1 a.š. tarkuotos apelsino žievelės
  • 1,5 a.š. tarkuoto imbiero
  • 0,25 a.š. maltų gvazdikėlių
  • 1 a.š. džiovintų mėtų
  • 50g sviesto
  • druska

Gaminimas

  1. Inde sumaišome imbierą, gvazdikėlius, druską, cukrų, apelsino žievelę, mėtas ir sviestą.
  2. Šiuo prieskonių mišiniu gerai įtriname ėrienos mėsą. Kepsnius dedame į kepimo indą ir ant viršaus sudedame apelsino riekeles.
  3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame indą su kepsniais. Kepame apie 45 minutes.
  4. Patiekiame su ryžiais ar bulvėmis.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*