Avienos ir ėrienos patiekalai

Su pomidorais troškinta aviena

Su pomidorais troškinta aviena

Autorius:

Paskelbta: 2011-03-28

Ingredientai: 700g avienos 1 svogūnas 6 pomidorai 30 kalendros lapelių 2 v.š. sviesto 50ml raudono vyno (nebūtina) druska ir pipirai Gaminimas: Avieną supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą, užpilame 0,5l vandens ir verdame mėsą apie […]

Skaityti Receptą

 
Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis

Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis

Autorius:

Paskelbta: 2011-03-08

Ingredientai: 700g avienos 6 bulvės 50g rozmarino (gali būt džiovintos šakelės) 2 v.š. sviesto 400ml vandens 4 svogūnai druska ir pipirai Gaminimas: Avienos mėsą supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą. Užpilame mėsą vandeniu, beriame truputį […]

Skaityti Receptą

 
Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Autorius:

Paskelbta: 2011-03-04

Ingredientai: 700g avienos 150 šviežios kalendros 1 v.š. kario 400ml vandens 0,25 a.š. cinamono 0,5 a.š. čili pipiro prieskonių 1 a.š. cukraus druska ir pipirai Gaminimas: Avieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į puodą su […]

Skaityti Receptą

 
Aviena, troškinta raudoname vyne

Aviena, troškinta raudoname vyne

Autorius:

Paskelbta: 2011-02-28

Ingredientai: 700g avienos 4 svogūnai 350ml raudono sauso vyno 2 raudonos paprikos 1 a.š. kumino (tinka ir kmynai) 2 v.š. sviesto druska ir pipirai Gaminimas: Avieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į stiklinį kepimo indą. […]

Skaityti Receptą

 
Ėrienos sprandinės kepsnys

Ėrienos sprandinės kepsnys

Autorius:

Paskelbta: 2011-01-10

Ingredientai: 1,5kg ėrienos sprandinės 40g šviežio rozmarino 6 skiltelės česnako 1 svogūnas 2 a.š. kmynų 500ml vandens 2 v.š. aliejaus druska ir pipirai 300ml raudono vyno 2 v.š. miltų Gaminimas: Dubenėlyje sumaišome aliejų su trintu […]

Skaityti Receptą

 
Ėrienos kepsnys su apelsinais

Ėrienos kepsnys su apelsinais

Autorius:

Paskelbta: 2010-06-30

Ingredientai: 2 ėrienos kepsniai 1 a.š. druskos 2 vidutinio dydžio apelsinai riekelėmis 2 a.š. rudojo cukraus 1 a.š. tarkuotos apelsino žievelės 1,5 a.š. tarkuoto imbiero 0,25 a.š. maltų gvazdikėlių 1 a.š. džiovintų mėtų 50g sviesto […]

Skaityti Receptą

 
Pica su porais ir pekorino sūriu

Pica su porais ir pekorino sūriu

Autorius:

Paskelbta: 2010-06-02

Ingredientai: tešla  picos pagrindui 1 vidutinis poras 150g maltos ėrienos 6 vyšniniai pomidorai 110g pekorino sūrio (pecorino), plonai supjaustyto alyvuogių aliejus druska ir pipirai Gaminimas: Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir įdedame kepimo skardą 10 […]

Skaityti Receptą

 
Ėrienos kepsnys su rozmarinais

Ėrienos kepsnys su rozmarinais

Autorius:

Paskelbta: 2010-05-24

Ingredientai: 2 ėrienos kumpio kepsniai 30g šviežio rozmarino 2 skiltelės česnako 4 v.š. raudonojo vyno druska ir pipirai Gaminimas: Visus ingredientus sumaišome (rozmariną sutriname) ir gautų marinatu įtriname mėsą. Dedame į plastikinį maišelį ir paliekame […]

Skaityti Receptą

 
Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

Autorius:

Paskelbta: 2010-05-21

Ingredientai: 450g maltos avienos 50g smulkintų petražolių pusės smulkinto svogūno 50g feta sūrio 50g smulkintų žalių alyvuogių 2 kiaušiniai prieskoninių žolelių (raudonėlio, rozmarino ar baziliko) aliejus druska Gaminimas: Dubenyje sumaišome visus produktus. Faršą gerai išminkome […]

Skaityti Receptą

 
Avienos kukuliai su jogurtiniu mėtų padažu

Avienos kukuliai su jogurtiniu mėtų padažu

Autorius:

Paskelbta: 2010-05-19

Ingredientai: 100g natūralaus jogurto 1-2 česnako skiltelės 2 v.š. šviežių trintų mėtų lapelių 1 v.š. citrinos sulčių 500g maltos avienos 50g džiūvėsių 1 kiaušinis 2 v.š. smulkintų šviežių kalendrų 3 v.š. smulkintų svogūno laiškų 0,5 […]

Skaityti Receptą