Menkė pomidorų ir čiobrelių padaže

Menkė pomidorų ir čiobrelių padaže

Ingridientai:

  • 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūnas
  • 400g konservuotų smulkintų pomidorų
  • 1 arb. šaukštelis rudo cukraus
  • Keletas čiobrelio šakelių
  • 1 valg. šaukštas sojų padažo
  • 4 menkės filė gabaliukai

Jei neturite menkės, šiam patiekalui puikiai tinka bet kokia baltos žuvies filė.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepkite 5-8 minutes, kol pasidarys lengvai rudi.

Sudėkite pomidorus, cukrų, sojų padažą bei čiobrelio lapelius. Lengvai pamaišykite ir leiskite padažui užvirti.

Pavirkite 5 minutes ir tada sudėkite menkės filė gabaliukus. Uždenkite ir leiskite lengvai pasitroškinti 8-10 minučių, kol menkė pilnai iškeps.

Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Skanaus!

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*