Makaronai su žaliu avokadų ir kalakutienos padažu

Makaronai su žaliu avokadų ir kalakutienos padažu

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 30g Svogūnų
  • 15g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 100ml Vištienos sultinio
  • 2 valg. š. Žaliųjų citrinų sulčių
  • 3g Špinatų
  • 500g Makaronų
  • 100g Lydyto sūrio
  • 400g Kalakutienos faršo
  • 1vnt. Avokadų

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudedame smulkintą svogūną bei smulkintas česnako skilteles ir kepame juos kartu su kalakutienos faršu, kol švelniai paruduos paukštiena.
  3. Kol faršas kepa elektriniu smulkintuvu inde sumalame špinatus, avokadą, vištienos sultinį ir laimo sultis. Gautą masę pilame į kepamą kalakutieną. Sudedame taip pat ir lydytą sūrį, beriame druskos ir pipirų, dar 3-5 minutes troškiname ir nuimame nuo ugnies.
  4. Patiekdami dedame makaronus į lėkštę ir užpilame paruoštu padažu.

VISO: 2346 kcal, 152g angliavandenių, 146g baltymų, 84g riebalų, 160mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*