Makaronai su kepenėlių ir vyno padažu

Makaronai su kepenėlių ir vyno padažu

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 100ml Vištienos sultinio
  • 100g Džiūvėsėlių
  • 30g Rozmarino
  • 500g Vištienos kepenėlių
  • 50ml Raudonas vyno
  • 4vnt. Pomidorų
  • 50ml Balzamiko acto
  • 400g Lazanijos lakštų

Gaminimas

  1. Lazanijos makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir išilgai perpjauname į tris dalis.
  2. Vištienos kepenėles pjauname į mažesnius gabaliukus ir apvoliojame džiūvėsiuose.
  3. Įkaitiname keptuvę aliejumi ir sudedame kepenėles, kurias kepame apie 5 minutes. Iškeptas kepenėles dedame į dubenį.
  4. Į išvalytą keptuvę pilame dar aliejaus ir sudedame pjaustytus pomidorus. Kepame juos kol išsiskirs sultys.
  5. Ant apkeptų pomidorų supilame sultinį, raudoną vyną bei balzamiko actą. Ant silpnos ugnies kaitiname apie 4 minutes.
  6. Dedame rozmariną, sudedame vištienos kepenėles, beriame truputį druskos ir pipirų, ir troškiname 3 minutes.
  7. Patiekdami dedame į lėkštę kepenėlių padažo ir ant viršaus bei šonuose dedame lazanijos makaronus.

VISO: 3144 kcal, 450g angliavandenių, 171g baltymų, 32g riebalų, 1900mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*