Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos sulčių – 45ml
- Kiaušinių – 2vnt.
- Džiūvėsėlių – 100g
- Česnako skiltelių – 5vnt.
- Kiaulienos išpjovos – 1000g
Gaminimas
- Mėsą supjaustome 1-1,5cm storio kepsniais ir pabarstome druska bei pipirais. Įtriname tarkuotu česnaku ir apšlakstome citrinų sultimis. Karbonadus dedame bent valandai į šaldytuvą marinuotis.
- Išplakame kiaušinius dubenėlyje.
- Džiūvėsius supilame ant lėkštės.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
- Imamame vieną karbonadą ir apvoliojame jį džiūvėsiuose, pamerkiame į plaktą kiaušinį ir vėl į džiūvėsius. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
- Karbonadus patiekiame su bulvių koše ir mėgiamomis salotomis.
Parašykite komentarą