Klasikinis sūrainis

Klasikinis sūrainis

Ingridientai:

  • 4 mėsainių bandelės
  • 500g kapotos jautienos
  • 8 riekelės čederio sūrio
  • 50g majonezo
  • 70g pomidorų padažo
  • 4 lapai gūžinių salotų
  • 1/2 smulkinto svogūno
  • Pipirų
  • Druskos

Gaminimas:

Į mėsą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite 4 bandelės dydžio kepsnelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepsnelius. Kepkite po 3-5 minutes kiekvieną pusę.

Bandeles perpjaukite į dvi dalis. Majonezu ištepkite apatinę dalį, o viršutinę – pomidorų padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite salotos lapą, 1 riekelę sūrio, kepsnį ir antrą riekelę sūrio. Pabarstykite svogūnais ir uždėkite viršutinę bandelės dalį.

Mėsainis paruoštas. Skanaus!

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*