Kiaulienos nugarinė su česnakais ir rozmarinu

Kiaulienos nugarinė su česnakais ir rozmarinu

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 20g Česnakų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 500g Kiaulienos nugarinės
  • 2 valg. š. Rozmarino

Gaminimas

  1. Pirmiausia kiaulienos nugarinę gerai „išmušame“ ir įpjauname griovelius iš visų pusių į mėsą, kad geriau galėtume įtrinti prieskonius.
  2. Indelyje sumaišome visus prieskonius ir jais įtriname mėsą. Paliekame mėsą 1-2 val. šaldytuve, kad įsigertų prieskoniai.
  3. Kiaulieną suvyniojame į foliją, kartu įdedame kelias šakeles šviežio rozmarino ir kepame ant stiprios kaitros apie 40-50 minučių (priklausomai nuo mėsos gabalo storio).
  4. Patiekiame su mėgiamu garnyru ir šviežiomis daržovėmis.

VISO: 1020 kcal, 8g angliavandenių, 107g baltymų, 63g riebalų, 345mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*