Jautienos faršo kepsnys su pomidorų padažu

Jautienos faršo kepsnys su pomidorų padažu

Ingredientai:
*700g jautienos faršo
*200ml pieno
*1 v.š. Vorčesterio padažo
*0,5 a.š. garstyčių miltelių
*0,5 a.š. druskos
*2 skiltelės česnako
*1 svogūnas
*100g džiūvėsių
*0,25 a.š. pipirų
*100g pomidorų padažo
*1 v.š. aliejaus

Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių.
Jautienos faršą suminkome kartu su visais prieskoniais, Vorčesterio padažu, džiūvėsiais, smulkintu svogūnu bei česnakais ir pienu. Rankomis gerai išminkome mėsą.
Kepimo skardą aptepame aliejumi ir sudedame paruoštą faršą, iš kuriuo kepimo skardoje suformuojame kepsnį.
Paruoštą kepsnį aptepame pomidorų padažu ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 1-1,2 valandos.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*