Indiškai kepta lašiša

Indiškai kepta lašiša

Ingridientai

  • 200g lašišos filė
  • 1 arb. š. čili pipirų
  • 1/2 arb. š. juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. česnako miltelių
  • 1/4 arb. š. ciberžolės miltelių
  • Druskos
  • 3 arb. š. laimo sulčių
  • 3 valg. š. aliejaus

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
  2. Dubenėlyje sumaišykite visus ingridientus marinatui. Jei mišinys nėra pakankamai skystas galite dar įspausti šiek tiek laimo sulčių ar įpilti vandens.
  3. Nuplaukite ir po to nusausinkite lašišą.
  4. Atkirpkite aliuminio folijos gabalą, kad galėtumėte pilnai į ją suvynioti lašišą.
  5. Dėkite foliją į kepimo skardą ir uždėkite lašišos filė.
  6. Pirštais arba šluotele gerai ištepkite žuvį marinatu.
  7. Jei marinatas atrodo per sausas, galite dar šiek tiek viską apšlakstyti aliejumi.
  8. Gražiai foliją apvyniokite aplink žuvį arba tiesiog atkirpkite dar vieną lakštą ir uždenkite.
  9. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 15-20 minučių.
  10. Patiekite su salotomis, keptomis daržovėmis ar bulvių koše.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*