Įdarytas vištienos kepsnys su šonine

Įdarytas vištienos kepsnys su šonine

Ingredientai:

  • 1 vištienos krūtinėlė
  • 4 juostelės šviežios kiaulienos šoninės
  • 30g petražolių
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. smulkintos paprikos
  • 40g fermentinio sūrio
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Vištienos krūtinėlę įpjauname taip, kad būtų lyg kišenė, į kurią galėsime įdėti įdarą . Įtriname smulkintu česnaku ir pabarstome druska bei pipirais.

Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su susmulkintomis petražolėmis, pjaustyta paprika, trupučiu druskos bei pipirų.

Paruoštą įdarą sudedame į vištienos krūtinėlės „kišenę“. Kepsnį apsukame plona kiaulienos šonine.

Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus ir dedame paruoštą vištienos krūtinėlę, kurią ant silpnos ugnies uždengtoje keptuvėje kepame po 15-20 minučių iš kiekvienos pusės.

Vištienos kepsnį su šonine patiekiame tiek šiltą su mėgstamu garnyru tiek šaltą, kaip užkandį.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*