Įdaryta paprika

Įdaryta paprika

Ingredientai

  • 10.00 Druskos
  • 900.00 Sūrio (Mozzarella)
  • 20.00 Svogūnų
  • 40.00 Paprikų (raudonųjų)
  • 4000.00 Pomidorų padažo
  • 20.00 Česnakų
  • 5000.00 Jautienos faršo
  • 2000.00 Ryžių

Gaminimas

  1. Išvirkite ryžius.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Nupjaukite nuo paprikų stiebų galus ir viršūnes. Išimkite sėklas bei sėklalizdžius. Perplaukite paprikas. Jeigu paprika nestovi, plonu sluoksniu nupjaukite paprikos apačią taip, kad ši stovėtų tiesiai.
  4. Dideliame puode užvirkite vandenį. Sudėkite paprikas ir virkite 2-3 minutes. Nusausinkite.
  5. Keptuvėje ant vidutinės kaitros apkepkite faršą ir svogūną, 8-10 minučių, nuolat maišant, kol jautiena taps auksinė-ruda. Į masę įmaišykite ryžius, druską, česnaką ir ¾ pomidorų padažo. Kepkite kelias minutes, kol masė taps vientisa.
  6. Paprikas įdarykite gauta mėsos mase ir sustatykite į kepimo indą. Užpilkite likusiu pomidorų padažu.
  7. Įdarytas paprikas uždenkite folija ir kepkite 10 minučių. Tuomet foliją nuimkite ir kepkite dar 15 minučių arba kol paprikos taps tikrai minkštos.
  8. Užbarstykite viršų sūriu.
  9. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*