Grybų ir faršo pyragas

Grybų ir faršo pyragas

Ingredientai:

  • 300g miško grybų (sūdyti apvirti)
  • 300g kiaulienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 1 česnako skiltelė
  • 2 kiaušiniai
  • 1 v.š. džiūvėsių
  • 2 v.š. miltų
  • 1 v.š. majonezo
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Nuvirtus grybus sumalame ir sudedame į dubenį kartu su mėsos faršu, džiūvėsiais bei miltais.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome (ar susmulkiname kapokle) ir dedame į dubenį su grybais.
Sudedame kiaušinius, beriame druskos ir pipirų, sudedame majonezą ir visą masę gerai išmaišome.

Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame paruoštą masę.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame kepti grybų ir faršo pyragą. Kepame apie 35 minutes.

Iškeptą pyragą patiekiame šiltą su bulvių koše ir sviesto padažu.

Skanaus!

 

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*