Salierų blynai su padažu

| 2013-08-23 | 0 Komentarų
Salieru blynai

Ingredientai:

  • 150g miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 3 saliero lapkočiai
  • 2-3 skiltelės česnako
  • 1 a.š. druskos
  • 2 v.š. sojų padažo
  • 1 v.š. ryžių acto
  • 1 v.š. vištienos sultinio (sauso)
  • 2 v.š. aliejaus

Gaminimas:
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, druska, 2 šaukštais miltų iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustome salierus (sumalame), sudedame į kiaušinių plakinį ir išmaišome.
Atskirame dubenėlyje sumaišome sojos padažą su ryžių actu, įspaudžiame česnakus ir beriame vištienos sultinio.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame kiaušinių-salierų tešlos.Blynus kepame po porą minučių iš abiejų pusių.
Salierų blynus patiekiame su paruoštu sojos padažu.


Kiti receptai iš tų pačių ingredientų: , , , , , , ,

Kategorija: Blynai, lietiniai, sklindžiai, Grybų ir daržovių patiekalai, Užgavėnių patiekalai, vegetariški patiekalai


Palikite komentarą