Burokėlių ir morkų blyneliai

Burokėlių ir morkų blyneliai

Ingredientai

  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 0.2 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 100g Kvietinių miltų
  • 2vnt. Kiaušinių
  • 2vnt. Morkų
  • 1vnt. Svogūnų
  • 2vnt. Burokėlių

Gaminimas

  1. Burokėlius ir morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (geriausia tiktų burokėliams skirta tarka).
  2. Į daržoves supilame išplaktus kiaušinius, sudedame miltus, įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą svogūną. Gerai išmaišome.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame daržovių masę ir kepame kaip blynus, po porą minučių iš abiejų pusių.
  4. Iškeptus blynelius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad neliktų riebalų.
  5. Patiekiant sudėti į lėkštę, uždėti po pusę arbatinio šaukštelio grietinės ir pabarstyti smulkintais svogūno laiškais.

VISO: 687 kcal, 116g angliavandenių, 31g baltymų, 13g riebalų, 373mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*