Korėjietiški bulviniai blynai su padažu

| 2010-05-20 | 0 Komentarų
Korėjietiški bulviniai blynai su padažu

Ingredientai:

  • 1 kg baltų bulvių
  • 1 kiaušinis
  • 5 v.š. kukurūzų miltų
  • 1 raudona paprika
  • 1 nedidelis žalias čili pipiras
  • 4 šitaki (shiitake) grybai
  • 40g svogūnų laiškų
  • 1 skiltelė česnako
  • 3-4 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Dubenyje išplakame kiaušinį su kukurūzų miltais. Sudedame mažais kubeliais pjaustytą papriką, čili pipirą, smulkintus grybus, svogūnų laiškus bei česnaką. Ingredientus gerai išmaišome.
Bulves nulupame ir sutarkuojame stambesne tarka (labai tiktų burokėliams skirta). Tarkius sumaišome su miltų ir kiaušinio plakiniu.
Į keptuvę pilame aliejaus ir po šaukštą dedame pagamintos masės. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.

Ingredientai padažui:

  • 2 v.š. sojos padažo
  • 2 v.š. vermuto
  • 2 v.š. acto
  • 2 v.š sezamų aliejaus
  • 2 v.š. citrinų sulčių
  • druska
  • pusė saujos smulkintų žemės riešutų

Gaminimas:
Pirmus 6 ingredientus sumaišome, palaikome šaldytuve 10-15 minučių. Patiekiant prie iškeptų bulvinių blynų suberti riešutus.


Kiti receptai iš tų pačių ingredientų: , , , , , , , , , , , , ,

Kategorija: Blynai, lietiniai, sklindžiai, bulvių patiekalai


Palikite komentarą