Keptos bulvės su faršu

Keptos bulvės su faršu

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 600g Bulvių
  • 3 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 300g Kiaulienos faršo
  • 2 valg. š. Grietinės (30%)
  • 100g Fermentinis sūrio
  • 1vnt. Svogūnų

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame bulves, kurias kepame apie 15 minučių vis pamaišydami.
  3. Apskrudus bulvėms sudedame mėsos faršą ir pjaustytą svogūną, išmaišome ir kepame apie 10 minučių vis pamaišydami.
  4. Iškepus bulvėms bei mėsai, pabarstome pipirais ir druska, viršų aptepame grietine ir užbarstome fermentiniu sūriu.
  5. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame kol išsilydo sūris.
  6. Keptas bulves su faršu patiekiame šiltas.

VISO: 2261 kcal, 121g angliavandenių, 73g baltymų, 233g riebalų, 255mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*