Keptos bulvės su faršu

Ingredientai:

  • 600g bulvių
  • 300g faršo
  • 1 svogūnas
  • 3 v.š. aliejaus
  • 2 v.š. grietinės
  • 100g fermentinio sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame bulves, kurias kepame apie 15 minučių vis pamaišydami. Apskrudus bulvėms sudedame mėsos faršą ir pjaustytą svogūną, išmaišome ir kepame apie 10 minučių vis pamaišydami. Iškepus bulvėms bei mėsai, pabarstome pipirais ir druska, viršų aptepame grietine ir užbarstome fermentiniu sūriu. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame kol išsilydo sūris.
Keptas bulves su faršu patiekiame šiltas.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*