Kaimiška bulvienė

Ingredientai:

  • 6-7 bulvės
  • 150g šviežių ar šaldytų žirnelių
  • 2 morkos
  • 700ml pieno
  • 0,5l vandens
  • 2 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į puodą su pasūdytu vandeniu ir verdame apie 10 minučių.
Po 15 minučių į puodą sudedame žirnelius, griežinėliais pjaustytas morkas ir verdame dar 15 minučių. Išvirus daržovėms, nuimame puodą nuo ugnies ir sriubą užbaliname pienu.
Patiekdami pilame į lėkštę bulvienės ir dedame šaukštą sviesto.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*