Auksinė vištiena su mėtine salsa

Auksinė vištiena su mėtine salsa

Ingredientai

  • 1.50.00 Druskos
  • 10.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 30.00 Alyvuogių aliejaus
  • 150.00 Mėtų
  • 10.00 Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 3000.00 Smidrų
  • 20.00 Vištienos krūtinėlių
  • 1500.00 Žirnelių (šaldytų)
  • 1500.00 Pupelių (šaldytų)
  • 30.00 Balto vyno acto
  • 800.00 Sūrio (Feta)

Gaminimas

  1. Į dubenėlį pilame 2 valg. š. aliejaus, 1 valg. š. acto, dedame čili pipirus, pipirus, dalį druskos ir išmaišome.
  2. Vištienos krūtinėlėse padarome įpjovas, kad atrodytų kaip grotelės. Dedame į marinatą. Gerai apvoliojame iš išminkome, kad pasidengtų marinatu.
  3. Dedame vištieną į gerai įkaitintą keptuvę. Kepame apie 5-8 minutes, kol abi pusės gražiai apskrus ir vidus bus iškepęs.
  4. Supjaustome smidrus nedidelėmis 2-3 cm lazdelėmis.
  5. Į verdantį vandenį dedame šaldytas daržoves su smidrais. Verdame apie 10-15 minučių.
  6. Į blenderį dedame mėtas, druską, pilame 1 valg. š. aliejaus bei actą.
  7. Iš verdančio puode pasemiame vieną samtį vandens su daržovėmis ir taip pat dedame į blenderį. Viską gerai sutriname.
  8. Į lėkštę dedame virtas daržoves, ant viršaus išdėliojame juostelėmis pjaustytą vištieną ir pagardiname mėtine salsa.
  9. Galiausiai apibarstome fetos sūriu.
  10. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*