Aštri kiauliena su pupelėmis

Aštri kiauliena su pupelėmis

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 50g Svogūnų
  • 250g Kiaulienos faršo
  • 400g Konservuotų pupelių
  • 125ml Vandens
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 2 valg. š. Petražolių

Gaminimas

  1. Kiaulienos faršą dedame į gilią keptuvę ir kepame ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami apie 10 minučių.
  2. Apkepus faršui, sudedame smulkintą svogūną ir kepame dar 5 minutes. Sudedame smulkintą česnaką, pjaustytas petražoles, visą skardinę pupelių, smulkintą čili pipirą (nedėti viso, jei nenorite labai aštraus patiekalo), įberiame druskos, pilame pusę stiklinės vandens ir uždengę keptuvę dangčiu troškiname apie 20 minučių
  3. Patiekti su juoda rugine duona.

VISO: 1138 kcal, 78g angliavandenių, 53g baltymų, 125g riebalų, 178mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*