Karamelizuoti svogūnai

Karamelizuoti svogūnai

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 1tbps Sviesto
  • 0.25 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 2 arb. š. Cukraus (rudojo)
  • 200g Svogūnų (raudonųjų)
  • 2tbps Raudono vyno acto

Gaminimas

  1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpiname sviestą.
  2. Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus. Kepame, kol svogūnai suminkštės.
  3. Pilame actą bei suberiame birius ingredientus.
  4. Maišydami toliau kepiname, kol actas išgaruos.
  5. Skanaus!

VISO: 226 kcal, 29g angliavandenių, 2g baltymų, 12g riebalų, 36mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Birutė says:

    Nuoširdus ačiū esu patenkinta šiuo receptu

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*