Karamelizuoti svogūnai

Karamelizuoti svogūnai

Ingredientai

  • 0.250.00 Druskos
  • 10.00 Sviesto
  • 0.250.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 20.00 Cukraus (rudojo)
  • 2000.00 Svogūnų (raudonųjų)
  • 20.00 Raudono vyno acto

Gaminimas

  1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpiname sviestą.
  2. Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus. Kepame, kol svogūnai suminkštės.
  3. Pilame actą bei suberiame birius ingredientus.
  4. Maišydami toliau kepiname, kol actas išgaruos.
  5. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Birutė says:

    Nuoširdus ačiū esu patenkinta šiuo receptu

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*