RSSKategorija: Gėrimai

Citrininis ledų kokteilis

Citrininis ledų kokteilis

Ingredientai: 1 citrina 200ml pieno 120g plombyro ledų (1 porcija) 1 bananas Gaminimas: Bananą šaldiklyje sušaldome.

Skaityti toliau

Ledinis bananų kokteilis

Ledinis bananų kokteilis

Ingredientai: 2 bananai 300ml natūralaus jogurto 2 v.š. medaus 10 ledo kubelių Gaminimas: Bananus sušaldome šaldiklyje. Elektriniu kokteilių plaktuvu sutriname šaldytus bananus su jogurtu ir medumi. Baigus plakti kokteilį į jį suberiame smulkintą ledą ir dar kartą išmaišome. Ledinį bananų kokteilį patiekiame iškart.

Skaityti toliau

Braškių ir bananų kokteilis su ledais

Braškių ir bananų kokteilis su ledais

Ingredientai: 1 bananas 4 braškės 200ml pieno 1 porcija vanilinių ledų 5-6 v.š. jogurto 50ml obuolių sulčių 2 v.š. vanilės ekstrakto Gaminimas: Visus ingredientus sudedame į smulkinimo aparatą ir sutriname iki vientisos masės. Kokteilį patiekiame bent 15 minučių atšaldytą šaldytuve.

Skaityti toliau

Indiškas mango lassi

Indiškas mango lassi

Lassi – tai tradicinis jogurto gėrimas Indijoje bei Pakistane. Ingredientai: *1 mangas *200g natūralaus jogurto *1 v.š. cukraus *2-3 šakeles šafrano *0,25 a.š. žaliojo kardamono Gaminimas: Mango vaisių nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Dubenėlyje sumaišome jį su jogurtu ir cukrumi (geriausia sumaišyti iki vientisos masės). Suberiame prieskonius, išmaišome ir patiekiame atšaldytą.

Skaityti toliau

Bananų lassi (kokteilis)

Bananų lassi (kokteilis)

Lassi – tai tradicinis jogurto gėrimas Indijoje bei Pakistane. Ingredientai: 150g smulkinto ledo 150ml šalto vandens 150g jogurto (natūralaus) 2 bananai 2 a.š. medaus 0,25 a.š. kardamonų Gaminimas: Visus ingredientus sumaišome elektriniu maišytuvu ir patiekiame.

Skaityti toliau

Baltojo vyno šerbetas

Baltojo vyno šerbetas

Ingredientai: 400g ypač smulkaus cukraus 500ml vandens 250ml saldaus balto vyno 1 apelsinas 1 citrina Gaminimas: Į gilią keptuvę suberiame cukrų, pilame vyną, vandenį ir ant silpniausios ugnies kaitiname, kol cukrus visiškai ištirpsta. Ištirpus cukrui, padidiname ugnį iki vidutinės ir užverdame. Verdame apie 4-5 minutes. Išvirus, gautą skystį padedame,kad atvėstų. Atvėsus supilame išspaustas citrinos ir [...]

Skaityti toliau