Garam masala omletas

Garam masala omletas

Ingredientai

  • 0.5 puod. Graikiško jogurto
  • 4 vnt. Kiaušinių
  • 1tbps Sviesto
  • 1 puod. Špinatų
  • 1 arb. š. Garam Masala prieskonių
  • 120g Agurkų
  • 2tbps Mėtų

Gaminimas

  1. Išplakame kiaušinius su šiek tiek vandens ir Garam masala prieskoniais.
  2. Ištirpiname dalį sviesto keptuvėje ant vidutinės ugnies.
  3. Pilame dalį kiaušinio plakinio, kad pasidengtų dugnas. Kepame 1-2 minutes, kol kiaušinis iškeps. Dedame į lėkštę.
  4. Uždengiame ir paliekame šiltai, kol iškepsime likusius kiaušinius.
  5. Tuo tarpu indelyje sumaišome jogurtą, smulkintas mėtas ir smulkintą agurką.
  6. Imame vieną kiaušinių „blyną“ ir apdėliojame špinatų lapais. Susukame.
  7. Perpjauname per pusę ir dedame į lėkštę. Pagardiname pipirais.
  8. Patiekiame su mėtiniu padažu.
  9. Skanaus!

VISO: 588 kcal, 12g angliavandenių, 48g baltymų, 43g riebalų, 938mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*