Šokoladinė Panna cotta

Šokoladinė Panna cotta

Ingredientai

  • 0.1 arb. š. Druskos
  • 500g Grietinės (30%)
  • 150ml Pieno
  • 150g Cukraus
  • 4 valg. š. Kakavos
  • 30g Baltojo šokolado
  • 4 arb. š. Želatinos
  • 30g Šokolado (juodojo)

Gaminimas

  1. Į puodą supilame pieną, suberiame želatiną ir 10 minučių paliekame.
  2. Po to dedame ant silpnos ugnies ir kaitiname maišydami, kol želatina ištirpsta.
  3. Tada supilame grietinę, cukrų, beriame truputį druskos, suberiame kakavos miltelius ir viską kaitindami ant silpnos ugnies maišome, kol cukrus visiškai ištirpsta.
  4. Ištirpus cukrui gautą masę supilstome į stiklinius indelius ir paliekame, kad atvėstų.
  5. Atvėsusius desertus dedame į šaldytuvą, kad panna cotta visiškai atvėstų ir sustingtų.
  6. Patiekdami pabarstome tarkuotu juodu bei baltu šokoladu.

VISO: 2537 kcal, 220g angliavandenių, 23g baltymų, 178g riebalų, 536mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*