Saldus konservuotas moliūgas

Saldus konservuotas moliūgas

Ingredientai

  • 550g Cukraus
  • 2000g Moliūgų
  • 4vnt. Cinamono lazdelių
  • 550ml Balto vyno acto
  • 15vnt. Gvazdikėlių

Gaminimas

  1. Moliūgą nulupame, supjaustome ir sudedame į dubenį.
  2. Į puodą supilame actą ir cukrų, sudedame cinamoną bei gvazdikėlius ir kaitiname apie 5 minutes.
  3. Šiltą užpilą pilame ant moliūgų, uždengiame ir paliekame 8 valandoms ar net per visą naktį.
  4. Užpilą nupilame atgal į puodą ir kaitiname 5 minutes. Tada išimame cinamono lazdeles ir gvazdikėlius (galima palikti dėl dekoracijos), sudedame moliūgo skilteles ir verdame dar 5 minutes.
  5. Po 5 minučių nuimame nuo ugnies ir truputį atvėsiname ir supilstome į stiklainiukus.

VISO: 2928 kcal, 750g angliavandenių, 26g baltymų, 1g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*