Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir cinamonu

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir cinamonu

Ingredientai:
*1 kapelis bemielės sluoksniuotos tešlos
*250g varškės
*0,5 a.š. cinamono
*2 v.š. cukraus
*1 kiaušinis
*1 v.š. miltų

Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Sluoksniuotą tešlą atšildome ir lakštus perpjauname pusiau.
Varškę išmaišome su cukrumi ir cinamonu.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
Imame pusę lakšto tešlos, į vidurį dedame šaukštą saldžios varškės ir pirštais užspaudžiame priešingus tešlos kvadrato kampus (padarome lyg pagalvėlę).
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, pabarstome miltais ir sudedame pyragėlius su varške. Kiaušinio plakiniu aptepame pyragėlių viršų ir truputį pabarstome cukrumi.
Paruoštus pyragėlius dedame į orkaitę ir kepame 20 minučių.
Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su varške ir cinamonu patiekiame tiek šiltus tiek šaltus.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*