Orkaitėje kepti farširuoti obuoliai

Orkaitėje kepti farširuoti obuoliai

Ingredientai

  • 4 valg. š. Cukraus
  • 1 valg. š. Medaus
  • 150ml Vandens
  • 0.5 arb. š. Cinamono
  • 7vnt. Obuolių
  • 1 valg. š. Sviesto
  • 100g Riešutų

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Nupjauname viršūnėles obuoliams ir išskobiame vidų su sėklomis.
  3. 1 obuolį nulupame ir sutarkuojame rupia tarka. Tarkius sumaišome su cukrumi, riešutais, šaukštu medaus, beriame truputį cinamono ir gautą masę dedame į išskobtus obuolius. Pilame po 1-2 šaukštus vandens.
  4. Kepimo skardą aptepame 1 šaukštu sviesto ir sudedame įdarytus obuolius. Obuolius pabarstome likusiu cinamonu bei žiupsneliu cukraus.
  5. Orkaitėje kepame apie 30 minučių.

VISO: 1303 kcal, 183g angliavandenių, 22g baltymų, 62g riebalų, 38mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*