Varškės spurgos

Varškės spurgos

Ingredientai

  • 120g Cukraus
  • 300g Kvietinių miltų
  • 5vnt. Kiaušinių
  • 0.25 arb. š. Kepimo miltelių
  • 500g Varškės

Gaminimas

  1. Ištriname varškę su cukrumi.
  2. Dedame kiaušinius bei miltus ir rankomis išminkome. Jei tešla išeina per minkštą, dedame dar miltų. Sudedame kepimo miltelius.
  3. Įkaitiname aliejų gilioje keptuvėje ar puode.
  4. Šaukštu imame varškės tešlą, formuojame burbuliukus ir dedame į įkaitintą aliejų (formuoti patogiau šlapiomis rankomis, tada nekimba tešla prie rankų).
  5. Spurgas kepame tiek, kol jos švelniai pagelsta.
  6. Iškeptas spurgas galime pabarstyti cukraus pudra.

VISO: 2688 kcal, 365g angliavandenių, 146g baltymų, 76g riebalų, 1118mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*