Trapi tešla

Trapi tešla

Ingredientai

  • 300g Sviesto
  • 500g Kvietinių miltų
  • 3vnt. Kiaušinių
  • 200g Cukraus pudros

Gaminimas

  1. Dubenyje ištriname sviestą su miltais bei cukraus pudra (jei naudojama).
  2. Tada dedame kiaušinius ir užminkome tešlą.
  3. Gerai išminkius ir gavus vientisą prie rankų nekimbančią tešlą ją dedame į šaldytuvą 1 valandai.
  4. (Tešla iškočiojama maždaug 2-3 cm storio. Ja išklojamas kepimo indas).

VISO: 4968 kcal, 575g angliavandenių, 78g baltymų, 271g riebalų, 635mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*