Šokoladinis tartas

Šokoladinis tartas

Ingredientai

  • 100g Sviesto
  • 50g Cukraus
  • 2vnt. Kiaušinių
  • 170ml Vandens
  • 200g Trapios tešlos
  • 140g Šokolado

Gaminimas

  1. Tešla išklotą kepimo indą dedame į orkaitę ir 10 minučių kepame.
  2. Puode užverdame vandenį, įmaišome cukrų ir supilame sukapotą šokoladą. Lėtai maišome.
  3. Išsilydžius šokoladui ir cukrui sudedame sviestą ir gerai išmaišome.
  4. Masei truputį atvėsus supilame plaktus kiaušinius ir gautą masę pilame į iškeptą tarto pagrindą.
  5. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  6. Iškeptą atvėsiname ar net atšaldome.

VISO: 2884 kcal, 246g angliavandenių, 39g baltymų, 196g riebalų, 525mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*