Saldžios ryžių salotos su riešutais

Saldžios ryžių salotos su riešutais

Ingredientai

  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 10g Kedro riešutų
  • 1vnt. Citrinų
  • 1vnt. Morkų
  • 1 valg. š. Kokosų drožlių
  • 2 arb. š. Cukraus
  • 50g Migdolo riešutų
  • 100g Razinų
  • 100g Ryžių (Ilgagrūdžių)
  • 100g Ryžių (laukinių)
  • 50g Anakardžių riešutų

Gaminimas

  1. Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir atvėsiname.
  2. Šiltame vandenyje išmirkome razinas (bent 30 minučių).
  3. Į ryžius sudedame visus riešutus, šiaudeliais tarkuotą morką, pabarstome kokoso drožlėmis.
  4. Dubenėlyje sumaišome citrinos sultis su cukrumi bei aliejumi ir padažą pilame ant salotų.
  5. Jei salotoms trūksta saldumo, dedame dar truputį cukraus.

VISO: 1592 kcal, 212g angliavandenių, 41g baltymų, 73g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*