Baltojo šokolado Panna Cotta

Baltojo šokolado Panna Cotta

Ingredientai

  • 600g Grietinės (30%)
  • 100ml Pieno
  • 100g Cukraus
  • 50ml Vandens
  • 250g Baltojo šokolado
  • 2.5 arb. š. Želatinos

Gaminimas

  1. Sutarkuojame šokoladą, kad greičiau išsilydytų.
  2. Į puodą pilame pieną ir suberiame šokoladą, cukrų ir grietinę. Kaitiname ant silpnos ugnies, kol visi ingredientai gerai išsimaišo.
  3. Suberiame želatiną ir kaitindami maišome tol, kol želatina ištirps.
  4. Gautą masę supilstome į nedidelius indelius (apteptus trupučiu aliejaus, kad geriau išsiimtų) ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

VISO: 3558 kcal, 273g angliavandenių, 30g baltymų, 263g riebalų, 689mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*