Coney Island čili dešrainiai

Coney Island čili dešrainiai

Ingredientai

  • 0.4 arb. š. Druskos
  • 1.33 vnt. Svogūnų
  • 1 vnt. Alyvuogių aliejaus
  • 2 arb. š. Cukraus (rudojo)
  • 5tbps Garstyčių
  • 2 vnt. Česnakų
  • 2 vnt. Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 1tbps Vorčesterio padažo
  • 400g Jautienos faršo
  • 1tbps Kumino (malto)
  • 160g Pomidorų pastos
  • 4 vnt. Dešrelių (Frankfurto)
  • 4 vnt. Bandelių (dešrainių)

Gaminimas

  1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną, smulkintą svogūną (šiek tiek pasiliekame pabaigai pabarstyti dešrainius) bei česnakus. Leidžiame šiek tiek apkepti.
  2. Kai mėsa pakeičia spalvą ir pradeda skirtis sultys, sudedame aitriąją papriką bei maltą kuminą. Kepame dar 3 minutes vis pamaišydami.
  3. Supilame vandenį (apie 60ml 100 gramui jautienos) ir dedame pomidorų pastą. Viską gerai sumaišome ir pagardiname druska.
  4. Galiausiai dedame 1 valg. š. garstyčių, Vorčesterio padažą bei cukrų. Leidžiame pavirti apie 5 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame čili į šalį.
  5. Išverdame dešreles ir pašildome bandeles (geriausia garuose, jei turite galimybę).
  6. Į bandelę dedame dešrelę, ant viršaus pilame čili. Galiausiai apšlakstome garstyčiomis ir pabarstome svogūnais.
  7. Skanaus!

VISO: 2321 kcal, 196g angliavandenių, 127g baltymų, 110g riebalų, 364mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*