Čili dešrainiai

Čili dešrainiai

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Garstyčių
  • 1 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
  • 60g Cheddar sūrio
  • 450g Pomidorų padažo
  • 450g Jautienos faršo
  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 1vnt. Svogūnų
  • 4vnt. Dešrelių
  • 4vnt. Dešrainių bandelių

Gaminimas

  1. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi. Sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir pakepame apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
  2. Sudedame faršą ir dar pakepame apie 10 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.
  3. Sudedame pomidorų padažą, aitriąsias paprikas, garstyčias ir dar patroškiname apie 15 minučių. Pagardiname druska bei pipirais.
  4. Kol čili troškinasi, kitame puode apie 5 minutes apverdame dešreles.
  5. Išimame jas, nusausiname ir apkepame keptuvėje arba grilyje. Labai tinka keptuvė su grotelėmis. Taip pat tokioje keptuvėje galima paskrudinti ir bandeles.
  6. Iškeptas dešreles dedame į bandeles, uždedame čili troškinio ir pabarstome sūriu.
  7. Skanaus!

VISO: 2064 kcal, 206g angliavandenių, 142g baltymų, 137g riebalų, 502mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*