Barbecue padažas

Barbecue padažas

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 0.5 vnt. Svogūnų
  • 2tbps Alyvuogių aliejaus
  • 0.5 puod. Cukraus (rudojo)
  • 2 puod. Pomidorų padažo
  • 2 vnt. Česnakų
  • 2tbps Obuolių acto
  • 3tbps Klevų sirupo
  • 2 arb. š. Garstyčių miltelių
  • 0.75 arb. š. Rūkytos paprikos (miltelių)
  • 1 arb. š. Saldžiosios paprikos (miltelių)
  • 1 arb. š. Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 2 arb. š. Vorčesterio padažo

Gaminimas

  1. Į puodą ant vidutinės ugnies pilame aliejų.
  2. Sudedame smulkintą svogūną bei česnakus ir pakepiname apie 3-4 minutes. Bet nesudeginame.
  3. Sudedame sausus produktus ir dar pakepame apie pusę minutės.
  4. Sudedame visus likusius ingredientus ir pilame pusę puodelio vandens. Leidžiame užvirti.
  5. Uždengiame ir verdame apie 20-30 minučių ant lengvos ugnies. Vis pamaišome.
  6. Nuimame nuo ugnies ir paliekame atvėsti bei sutirštėti.
  7. Skanaus!

VISO: 1392 kcal, 262g angliavandenių, 11g baltymų, 28g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*