Barbecue padažas

Barbecue padažas

Ingredientai

  • 0.50.00 Druskos
  • 0.50.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 0.50.00 Svogūnų
  • 20.00 Alyvuogių aliejaus
  • 0.50.00 Cukraus (rudojo)
  • 20.00 Pomidorų padažo
  • 20.00 Česnakų
  • 20.00 Obuolių acto
  • 30.00 Klevų sirupo
  • 20.00 Garstyčių miltelių
  • 0.750.00 Rūkytos paprikos (miltelių)
  • 10.00 Saldžiosios paprikos (miltelių)
  • 10.00 Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 20.00 Vorčesterio padažo

Gaminimas

  1. Į puodą ant vidutinės ugnies pilame aliejų.
  2. Sudedame smulkintą svogūną bei česnakus ir pakepiname apie 3-4 minutes. Bet nesudeginame.
  3. Sudedame sausus produktus ir dar pakepame apie pusę minutės.
  4. Sudedame visus likusius ingredientus ir pilame pusę puodelio vandens. Leidžiame užvirti.
  5. Uždengiame ir verdame apie 20-30 minučių ant lengvos ugnies. Vis pamaišome.
  6. Nuimame nuo ugnies ir paliekame atvėsti bei sutirštėti.
  7. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Plėšyta kiauliena - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*